halvårskoll 2011 – 1

2011
Första halvan av 2011 har snart passerat. Här kommer en liten sammanfattning:

Januari: Barnen pysslade och gjorde snögubbar. Barnen åkte skridskor tillsammans med P som också har köpt sig skridskor nu. Vi provade på att få en matkasse hem till dörren och testade massor av nya recpet. Just nu har vi dock uppehåll med matkassarna. Det kan bli lite väl mycket också…
Vi löpte en ny fin vedhållare. P målade vitt i tvättstugan.

Februari: Melodifestivalmånaden med många nya låtar. Var på bio hela famlijen och såg Trassel. Barnen fick ett couronne-spel. Ps farmor fyllde 90 år. Fåglarna samlas vid vår fina fröautomat.

Mars: Jag var på bowling och middag med jobbet. P var i London. Köpte pepparkvarnarna från Zassenhaus som jag önskat mig. Var lite förkyld i slutet av månaden.

April: P och barnen bygger odlingsbänkar som de sedan sår frön i. Var på cirkus hela familjen. Barnen klädde ut sig till påskgubbe och påskgumma och ritade fina teckningar till hela kvarteret! Jag var ute och dansade på nostaliafton.
Såg King’s speach på bio.

Maj: Lilleman har börjat på knattefotboll. Tösen och jag var på utflykt och cyklade 4 mil. Avslutning i simskolan, silvermärket för tösen och guldfisken för grabben. Tulpanerna blommar så vackert i trädgården.

Juni: Lilleman fick åka med i den stora traktorn! Det var ett stort åskväder. Har påbörjat renoveringen av gillestugan. Barnen har haft fina skolavslutningar, jag har jobbat men P och mormor och morfar har varit med.

show and tell

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

3 kommentarer

  1. Vilka tulpaner du har!! Såna skulle jag vilja ha. Jättefina!!
    Så fina påskbarn också!
    Mkt som händer under 6 mån!
    Ha en fin helg!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.