Den blomstertid nu kommer

studentmössor
Tänk va… för typ tjugo år sedan stod jag i denna mössan och sjöng om studentens lyckliga dag. Det var den 6 juni och solen sken. Två av mina kusinerna körde mig hem till festen i en tuff liten bil utan tak.

Dagens därefter var det bal. Jag hade på mig en lila klänning som en kompis sydde åt mig. Vi åt god mat och dansade vals. Jag har suttit och tittat tillbaka i min dagbok från det året, vad mycket kul man hade!

Det är Erica som har valt temat: Minnen från examenstider, studenten, barns skolavslutningar eller andra tankar/minnen/känslor som väcks nu i försommartid.

barnkläder
Barnen har skolavslutning i nästa vecka. Det kommer att bli fint. Sommarlov!
Jag minns att sommarlovet kändes jättelångt när jag var liten! Man längtade verkligen tillbaka till skolan när det väl var dags att börja igen.

Våra lågstadiefrökar var så fina på skolavslutningen med blomsterkrans i håret. Alla var finklädda och vi promenarade tillsammans till kyrkan och sjöng
Den blomstertid nu kommer.
show and tell

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

3 kommentarer

  1. Jag är så avis på er i sverige som firar avslutningarna så fint. Avslutningar och dess stämning står på min ständiga saknarlista.
    Visst kändess sommarlovet enormt långt då man var liten!!
    OCH 20 år sen studenten!! Tiden går,26 år för mig, guuuulp!!!!
    Ha en fin helg!!

  2. Vad härligt att få tänka tillbaka så och läsa sånt man skrivde den gången. Och så fina barnen ska vara nästa vecka! 🙂

  3. Ha, ha, det är faktiskt sant att man längtade tillbaka till skolan efter det otroligt långa lovet. Det hade jag glömt. Roligt att minnas det igen. Vilka fina kläder för en speciell dag. Ha en fin helg. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.