Välgörenhetsfrimärken

frimärken

”Päivi Unenge har illustrerat motivet på frimärket, som visar tre barn av olika nationaliteter som sitter vid en skolbänk och lär sig skriva och läsa.

Päivi Unenge är kanske mest känd för att ha illustrerat vykort, för sitt arbete med Nobelmuseets barn- och familjeverksamhet samt för att ha illustrerat barnböckerna Josefin och Villa-Ulla, som är skrivna av Johan Unenge.

Det nya välgörenhetsfrimärket, som är för inrikes brev, kommer att säljas i häften om tio till en kostnad av 70 kronor. För varje häfte som säljs går tio kronor oavkortat till vald förmånstagare. Årets välgörenhetsfrimärke kommer att finnas tillgängligt hos Postens ombud från och med den 24 mars. I januari 2012 kommer Posten överräcka intäkterna av årets försäljning till Rädda Barnen.”
https://cws.huginonline.com/P/134112/PR/201103/1498498_2_12.html

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.