Show&Tell i april

temamånad
Temat för april blir april och våren!
Var gärna med på följande teman i ord och bild:

1/4 Hur långt har våren kommit hos dig?
Vi hade visserligen vårtecken i april-09, men nu vill jag se dagsfärska bilder från 2011 🙂

8/4 När jag cyklar
Brukar du cykla, hur ser din cykel ut och så vidare om cykling.

15/4 I min trädgård
Hur ser det ut i trädgården, vilka växter finns där och har du något på gång för i år. (alternativt på balkongen, eller skriv om din drömträdgård.)

22/4 Påskpyssel och pynt.
Glad Påsk! Vad har du pyntat med, hur har du dukat, vad äter ni? t ex.

29/4 På grillen
Dags för grillning! När och vad brukar ni grilla? Recepttips.

Om du inte brukar vara med på fredagstema/show and tell så får du gärna vara med denna månaden på ett eller flera teman som gäst-deltagare! Skriv bara en kommentar till detta inlägg eller till den fredagens inlägg som du vill vara med på, så att jag hittar dig. Jag kommer att skriva alla deltagare i mina inlägg.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

5 kommentarer

  1. Trevliga och roliga ämnen för den trädgårdsintresserade, den som grillar och cyklar. Jag och MM har inte de intressena så därför står jag över den här månaden. Men jag tror att du kommer att få många nya deltagare i fredagstemat med dina ämnen – så här på vårkanten är ju trädgården så viktig för många :-)!
    Kramar från Ingrid/Musikanta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.