Hundraåringen

bokJag har läst en skönlitterär bok! Men så var den också väldigt lättläst och rolig. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson handlar om Allan Karlsson som lever lite efter Det är som det är och det blir som det blir.
På hundra år hinner han med både det ena och det andra och undkommer döden som en katt med nio liv. Så behöver han inte heller bekymra sig om fru och barn utan går mest dit näsan pekar och vinden för honom. Många skratt framkallade denna boken, nästan på varje sida faktiskt! Så läs denna
helt otroliga berättelse om du vill ha en kul stund!

2 kommentarer

  1. Den har jag också läst! Det är verkligen en feel-good-bok som man läser den med ett leende på läpparna hela tiden. Det är så skön stämning. Att delar av händelserna utspelar sig nära mina hemtrakter gör ju inte saken sämre. Hoppas du har härligt lata dagar. Kram, kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.