Julafton 2010

2010
Vilken trevlig jul vi har haft! På julaftons förmiddag kom brorsan och hans familj. Vi bytte klappar och fikade. Jag hade gjort en pepparkakscheesecake med lingon på. Vi spelade ett roligt spel som lilleman fick i julklapp Lego Minotaurus. Sedan var det tid att åka till landet, till barnens farmor och farfar. Mormor och morfar var också med. Där åt vi god julmat med bland annat senapssill, ägg, revben, rödlökspaj och grönkålspaj, svampomelett, skinka, god ost. Sedan tittade vi på tv för lilleman ville se Kalle Anka i djungeln.

Det var många klappar under granen som tomten hade varit där och lämnat, sa farfar. Men rätt som det var så dök tomten upp igen med ytterligare några klappar till barnen! Tomten var ovanligt ung och smal konstaterade tösen, men var lika glad för det. Hon fick ett spel som heter Twister av faster och en snurrade ritplatta som man kan skapa mönster på och en pulka med mera. Lillen fick Star Wars-lego och en snowracer. Jag fick ett svart velour-set från soc Stadium som jag har på mig nu! Farmor och farfar fick två fina Hilding marschallhållare från Röshults. Vi såg en film på tv som hette Polarexpressen. Alla sov över. Idag har vi tagit en promenad och provat snowracer och pulka och lekt och läst.
Ha en fortsatt skön julhelg!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.