Vad jag samlat på

nyckelringar
Nyckelring heart från Georg Jensen. Nyckelring med groda och en med skoberlocker från Lisbeth Dahl på Chique. Monopol-nyckelringar, Super Mario, Lego-ficklampa och slumrande smådjur från Roliga Prylar. Mjukisapa från Nici.
Nyckelring hjärta från Tiffany & Co.

Om jag fortfarande samlade på nyckelringar skulle jag vilja ha de här ovanför.
Jag samlade när jag var liten. Jag tror att det började när jag var fem år och var i Norge, där jag fick en fin sten av min mormor. Den var slät, mjuk och genomskinlig och den satt i en nyckelring. Jag samlade på alla möjliga nyckelringar. Jag hade kanske ett trettiotal. De flesta var med reklam på…

Mjukisdjur hade jag en stor samling av när jag var liten, säkert hundra stycken. Det var mest hundar och nallar men jag hade alla slags djur och alla hade namn. Den största var en svart panter som hette, givetvis, Bagheera. Jag hade också många böcker, jag var med i flera olika bokklubbar.
Musikanta
har valt Vad jag samlat på under årens lopp som tema idag.
show and tell

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

3 kommentarer

  1. Nyckelringar, kylskåpsmageter och alla möjliga småprylar samlade min dotter på ett tag också…
    skulle vara roligt och veta varför vi är sådana samlarfreak när vi väl är det:)
    En fin advent önskas dig!

  2. >Karin: Ja, de fyller ju en funktion. Även om man inte behöver fullt så många då… Trevlig helg!
    >Anna: Några finns nog kvar i föräldrahemmet. Jag vet inte riktigt. / Nilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.