sköna hem

Sköna Hem
https://www.skonahem.com/inspirerande-hem/hemreportage/diskret-jul/
Se fler bilder i Sköna Hem. Reportaget heter Diskret jul.  

Denna underbara Östermalmsvåning väcker minnena till liv. Det är en viss atmosfär. Högt i tak, vackra lister och stuckaturer, tjocka sidengardiner, knarrande ekparkett, gamla vackra möbler. Jag har ju faktiskt bott i något liknade. Jag var barnflicka hos en familj sommaren då jag var 18 år. Vi bodde dels i deras våning och dels i deras sommarhus i skärgården. Sedan har jag faktiskt bott i en annan femrummare på Östermalm också. Jag hyrde ett rum hos en gammal dam, då jag var på kurs i Stockholm i några dagar.
Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.