Boken om OKEJ

OkejPå min önskelista: Boken om OKEJ – 80-talet största poptidning av Jörgen Holmstedt. (Han var reporter på tidningen.) ”Tidningen hette OKEJ och är mytomspunnen. 80-talets tonåringar älskade den. Åtminstone alla som gillade pop, rock, film och tv. OKEJ missade inget. OKEJ startades 1980 och spännvidden var stor från brutala thrash metal-kungarna Metallica till gulliga barngruppen The Pinks. I OKEJ fick man veta allt om artister som Kiss, Noice, Depeche Mode, Michael Jackson, Madonna, Herreys och Carola. Tidningen följde noggrant tv-serier som Fame, V, Nord & Syd, liksom biosuccéerna G, Dirty Dancing och P.S. Sista sommaren” Bild och text: cdon.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.