kantareller

kantareller

Vi hade en solig och skön dag på landet igår hos farmor och farfar! Barnens faster och jag tog en promenad i skogen och hittade några kantareller. Barnen hjälpte till med att räfsa löv för att kunna hoppa i lövhögen. Vi hittade många fina hästkastanjer och ringblommorna från tösens frön blommar så fint!

Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

3 kommentarer

  1. Your wish is my command 🙂 Nu har jag skrivit var mina 10 ting kommer ifrån också. Jag skulle ha gjort det redan i går kväll men klockan var så mycket så jag orkade inte riktigt.

    Kantareller är gott. Riktigt j-kla gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.