vardagsrum

Mio

Bilder: https://www.mio.se/

Jag vet inte riktigt vilket som är vårt vardagsrum…
Uppe har vi ett rum som jag kallar för allrummet eller loungen, där en sittgrupp med svarta fåtöljer står (och kontorsdelen med datorerna). Nere i källaren har vi tv-rummet/”gillestugan” där sofforna och tv:n står. Det som jag skämtsam kallar för furubunkern 😉 Men snart ska det bli ändrig på det! Vi ville ha det klart redan till jul. men det är nog inte så realistiskt…

 

På vår önskelista står det att byta ut till ett vitt tak. måla eller sätta ny panel på träväggarna. Grangolvet vill jag ha i nysågadgran-färg. Alltså slipa det och behandla så att det ej gulnar. Trappan ska göras om. Främst är jag intresserad av att byta ut furustolarna/spaljén mot rundstav i metall (aluminiumfärg) och ha ekhandredare/räcke. Drömtrappor har många fina svävande trappor.

När man ändå önskar så vore det trevligt med en ny soffa också! En som den på översta bilden men i ljusgrå melerat tyg. Mios Modern Living Safyras eller Bonalt grå, eller Grande divansoffa från Nilssons möbler kanske, och ett satsbord.
Jag lovar att återkomma med före/efter-bilder den dagen!


Dagens låt: Mando Diao – Dance with somebody
Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.