Mästarnas mästare

LouiseBarnen och jag brukar titta på Mästarnas mästare SVT på tisdagar 20.00 Stefan Holm är en favorit. Han fick tyvärr åka hem igår.
Här på SVT Play kan du höra vad han tror om resten av tävlingen. Den som har imponerat mest är Louise Karlsson som är väldigt allround… Hon var jättebra i senaste avsnittet och dottern och jag hejar på henne!
De som är kvar nu är Tomas Brolin, Tomas Johansson, Louise Karlsson, Armand Krajnc, Catrin Nilsmark och Patrik Sjöberg. Bild: https://svt.se/

2 kommentarer

  1. Jag tittar också på det. Synd att Holm åkte ut. Jag tyckte det var mycket bättre och mysigare förra året, allt tack vare Sjöberg. Han är en sån dryyyyyg personlighet. Usch! Jag glömmer nästan bort tävlingen för han stör mej så mycket. 😉

    Jag håller också på Louise, eller möjligtvis Brolin.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.