Nintendo Wii Sports Resort

nintendo wiiDetta var ju riktigt kul! Vi har nyligen köpt Nintendo Wii Sports Resort med Wii MotionPlus.
Rolig sommarsport som t ex wakeboard ="svallvågsbräda", frisbee, golf, frisbee-golf, bågskytte, basket, bordtennis, bowling, paddla kanot, cykla, flyga… (att fäktas med svärd var ingenting för barnen tycker jag.) Dottern tycker att cykla var roligast. Sonen gillar det mesta. Raring och jag gillar bågskytte och frisbee-golf. Alla gillar bowling. (Jag fick 4 strikar i rad första gången jag körde det!)
Vi köpte även Bolt-spelet till Wii men det gillade jag inte… Filmen däremot är bra!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.