Om jag vann…

Thomas Sabo Den där listan med saker som behöver göras i huset kan bli hur lång som helst… Så att börja drömma om en miljonvinst är ju inte så konstigt… Men jag vill helst inte börja tänka på vad jag skulle göra med pengarna. Det blir så jobbigt att vakna upp ur drömmen då… Så jag tar det lite kort bara; Jag skulle fixa ett nytt kök precis så som jag vill ha det och göra det fint i och utanför hela vårt hus. Betala av lånen och spara till framtiden skulle jag såklart också göra. Köpa många presenter och ordna fester… Leva lite mer istället för att bara överleva…!
Fler fredagstema-bloggare hittas via Pitetjej.showandtell

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

7 kommentarer

  1. Roligt att läsa lite om dina drömmar.

    "Att leva mer istället för att bara överleva" var en riktigt klockren beskrivning! Det är precis så det känns för mig också.

    Och att kunna betala av lånen vore inte så dumt. Jag har visserligen inget banklån, men väl ett studielån hos CSN, som jag mer än gärna skulle slippa!

    Hoppas dina drömmar slår in en vacker dag 😀

    Och hoppas du får en bra helg!

  2. Där sa du det: Leva istället för överleva! Sedan är det ju kul att fixa till några saker som kök och betala undan lån.Ha en fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.