tänka positivt

Badrummet skulle ha varit färdigt i fredags, det var färdigt men när vattnet kopplades på så började det att läcka… Hantverkarna hade slarvat och borrat i vattenledningen. Så bort med all inredning igen och de fick ta upp ett hål i väggen. Värmefläkt på det och en avfuktare på våningen under…
men tur att de upptäckte felet samma dag. det var bara någon liter eller så som rann ut. Det torkade på fyra dagar.

Vi, jag, hade beställt fel bård till badrummet och fått en med mönster på. Det var väl ganska okej… men när de ändå skulle fixa till och börja om i badrummet så passade vi på att byta till rätt bård och nu är det klart. Imorgon ska inredningen in igen och sedan blir det lister med mera.

Vi åkte till Ikea i fredags igen för att hämta den utgående garderoben. Vi fick tag på den men utan inredning. Så vi köper till hyllor i ek istället för vitt och vi får skaffa de utdragbara klädhängarna från något annat ställe…när vi bygga ihop skjutdörrarna så fattas det delar. De kom i brevlådan idag… och nu upptäckte vi att det fattas ytterligare en grej till samma garderob… men det löser väl sig det med så småningom.

Vi flyttade alla möbler i lördags. Det är nästan tomt i lägenheten nu. Bara några krukväxter kvar och städgrejer. Vad jobbigt att alla ens saker finns i kartonger som man inte vet var de står… men det var i alla fall solsken den dagen!

På fredag ska jag städa i lägenheten och putsa fönster… men som tur är har min snälla mamma redan börjat med att städa i köket i lägenheten! Så då blir det mindre kvar till mig 🙂

Vi flyttade hit vår tvättmaskin men har inte kunnat tvätta ännu för vi behöver fixa någonting med kablar och ström och fas och sånt där. Vi bad en vän om hjälp, han skulle ha kommit igår eller idag och tittat på det. Han har inte kommit ännu… men han kanske kommer imorgon?

Vi skulle sätta upp lampor i och annat som behöver eluttag. Varenda eluttag i hela huset sitter ju på fel ställe! Bakom säggavlar och bokhyllor och strul och det tar tid… men vi har ju några lampor som lyser i alla fall!

Just när vi blivit husägare så får jag beskedet att jag blivit varslad… men
(fan här kommer inte på något bra att skriva…)

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

6 kommentarer

 1. Vad imponerande att du kan tänka possitivt mitt i allt!! Fast det blir ju lättare att leva när man inte gräver ner sig…

  Jag hoppas verkligen att det ordnar sig med jobb för dig!!!

  Stor Kram, Maria

 2. Nej, vad tråkigt att du blivit varslad. Jag hoppas på sikt att du kan tycka att det ledde till något bättre och mer stimulerande.

  Om att vara husägare och beroende av hantverkare kan jag bara säga: Välkommen i klubben! Finns alltid massor med saker att göra. Saker och ting blir aldrig som man har tänkt sig. Saker och ting tar alltid 3 gånger så lång tid som man har tänkt sig osv osv.

  Men du, ha förtröstan. Efter regn kommer alltid solsken. Många tröstekramar från mig till dig.

 3. Vad tråkigt… men jag tror det vänder snart igen… man måste hoppas i allafall…

  Nu är våren snart här och det drar ju fram possitiva tankar…

  Lycka till i nya lyan.

  Kommer snart o hälsar på… men när?!

  Många kramar från Fridafors….

 4. Där finns nog någon mening med att du blivit varslad. Du passar bättre för ett annat jobb, så keativ som du är. Jag tror att du fixar det här. Lycka till och många kramar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.