N

Lista med mindre god mat:
BLODPUDDING Det åt jag när jag var liten men inte som vuxen.
LEVER Jag har smakat men gillar det inte. Inga andra inälvor heller…
Leverpastej äter jag om jag får mycket färsk gurka på!
LUTFISK Jag gillar nästan all fisk men inte lutfisk inte heller surströmming…
MUSSLOR Jag säger nej tack till musslor, ostron, sniglar,
ÄGGPLANTA Auberginerna är härliga! 🙂 men inte att äta.

GRÖT Jag gillar havregrynsgröt, risgrynsgröt, mannagrynsgröt, gott!
ÄRTSOPPA Jättegott ju!
BRUNA BÖNOR också gott!
BRYSSELKÅL Jättegott! Likaså broccoli och kål och bönor.
OLIVER Jag gillar Kalamataoliver!


Svara på samma bosktav som ditt namn börjar på:
1. Vad heter du? Nilla 2. Ett ord på fyra bokstäver: nysa 3. Flicknamn: Nelly 4. Pojknamn: Niklas 5. Yrke: naprapat 6. Färg: neon 7. Klädesplagg: naken 8. Mat: nasi goreng 9. Sak i badrummet: nagelsax 10. Plats/stad: New York 11. En orsak till att vara sen: necking 12. Något man inte skriker: nasalt 13. Film: När Harry mötte Sally 14. Något man dricker: nypressat 15. Band: Nickelback 16. Djur: näktergal 17. Gatunamn: Nygatan 18. Bil: Nissan 19. Sång: Northern Star 20. Aktivitet med mer än en deltagare: närkamp

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.