solfjäder

solfjäderJag övar på att göra fina japanska solfjädrar till nyårsafton! Servettbrytning är inte det lättaste. Helst ska man förstås ha välstrukna linneservetter… Jag tänkte att dukningen till nyår skulle gå i vitt och silver så jag har köpt servetter som passar in.
Vi ska ha knytkalas hemma hos oss. En familj fixar förrätt och den andra efterrätt. P♥ och jag ska laga huvudrätten.

5 kommentarer

  1. Nä servettvikning är inte det lättaste. Som du säger för att det ska bli riktigt bra krävs nog riktiga linneservetter. Vitt och silver är snyggt, det temat hade vi förra året. I år går vi bort så vi slipper både dukning och matlagning 🙂

  2. Vitt och silver är så snyggt. Mina favoritfärger absolut så här års. Fungerar både till jul och nyår. Hoppas ni får en underbar nyårsafton med mycket god mat och dryck samt trevligt umgänge. kramisar Bodil

  3. Hej, hamnade på din blogg pga att jag googlade efter recept på blåbärsrulle. Brukar göra den varje nyårsafton – hittade inte receptet – panik! Nu är jag lugn igen. Tack. Kollade runt lite på din blogg och är impad över ditt bloggande och din uthållighet! Jätteroligt med bladningen av text och bilder 🙂
    Hälsningar från ett regningt och stormigt Göteborg!

  4. Jag har min röda hjärtan i färsk minne sen bröllopet… hade dock Dunilin-servetter, aningen tjockare än vanliga. Men lite knepigt ändå. Bra blev det dock !!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.