Januari – inspiration

inspiration
Jag har en låda kläder från H&M som ligger och väntar på att bli utlöst… bland annat denna ljusrosa cardigan. Dottern och jag får likadana. En ny tränings-bh önskar jag mig också. Original A-C modellen från StayInPlace är bra för mig. Jag har en i vitt, så nu vill jag ha en i svart. Hittade många snygga underkläder också på Timarcos sida. Bland annat Triumph Amourette 300 WHP.
Jag har ett par bra löpskor, som jag köpte i somras. Just nu har jag dem inomhus. Men jag känner att jag skulle behöva ett par nya fitnesskor egentligen. Plus att jag behöver ju ha löpskorna utomhus till våren. Jag tittade lite på Löplabbet för att se vad som fanns.
Jag har 6 stycken klara Aino Aalto medium tumbler-glas. Det får plats i alla fall 2 till i skåpet. 🙂
Denna hårinpackningen från Dermanord är jättebra! Det börjar bli tomt i hyllorna här hemma nu. och en massage-tid skulle inte vara fel heller…!
Andra inlägg med inspiration: Augusti, September, Oktober, November,
(och i December hade jag inget speciellt.)
Apropå vad jag skrivit om tidigare; Jag fick klockan jag önskade mig i julklapp!
Tack snälla♥ pappa!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.