Bilar på dvd!

cars bilarÄntligen har vi filmen Bilar (Cars) på dvd! Den kom ut i onsdags 17/1. Den är så bra och barnen älskar den! Vi var ju och såg den tillsammans på bio hela familjen. Nu ska jag se den engelska versionen också. Det är till exempel Larry The Cable Guy som gör Bärgarn (Mater).
Den är bra på svenska också tycker jag. Kul det där med vilka som gör rösterna. Bland annat är det Martin Stenmarck som gör Blixten McQueen, Malin Berghagen-Nilsson gör Sally Carrera, Magnus Härenstam gör Schassen, Sven Melander gör Sheriffen, Bert Karlsson gör Bert (Harv), Gert Fylking gör Mack, Johan Thorén gör Johan Motorén! 🙂 med flera.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.