Småförvaring

förvaringslådor
Den övre kommer från Mique och den undre från Ikea (Kassett heter den) Tösen har sitt prinsesslego i dem för tillfället.
Vi har varit på Ikea idag. (Vi köpte bl a skärbrädan Lämplig.) Främst för att skaffa fler stolar. Vi har haft lite udda innan. men nu kommer vi äntligen att få åtta stycken likadana stolar omklädda i samma färg. Ljust ekfärgade med svart läder på. Så när vi förlänger ut vårt bord så kommer det att bli så snyggt att kunna sitta på likadana stolar alla. och när bordet är vanlig längd så är det väl precis att vi kan hysa tre stolar som är över på andra ställen i lägenheten… Men det är fortfarande ett litet men, lädret räcker bara till sex stolar..? (nåja alla kommer att få bli i samma färg i alla fall…)

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.