6 kommentarer

  1. Hej! Jag blev tokkär i dina Cult-saker! Nu har jag också köpt en bricka med kruka & ljusstake i julklapp till en person (som delar hushåll med mig dårå, smart va?). Tänkte egentligen inte skriva det, eftersom risken alltid finns att personen ifråga kan läsa det, men det kanske går bra om jag är så här anonym och ospecifik. 🙂 Förvisso har jag inte direkt någon anledning att tro att personen i fråga kommer att kika in här, men lite nojig blir man ju alltid. 🙂

  2. Vilken fin kombination det var! Det var jättefint ihop, och det mönstret är så fint också.

    Vilka fina foton du har på din hemsida!
    Ha det bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.