Goda vänner äter god mat

Vi var ute och åt på restaurang igår kväll, tre kompisar och jag. Det var mycket trevligt!
Vi åt "aptitretare" friterad blomkål och vaktel och (hmm jag minns ju inte allt!)
Förrätt: Toast med kantareller, rödlök, rom, /eller skaldjurssoppa med torsk m m
Huvudrätt: grillad oxfilé och potatis…nånting, och portvinssås
Efterätt: tre olika glasskulor; jordgubb-hallon, vanilj, limesorbet. Den glassen var verkligen kanongod! Särskilt jordgubb-hallon! Riktig lyxglass!

och gott om tid på oss att prata utan barn som stör. Det var dessutom lugn och behaglig atmosfär på restaurangen. och rökfritt – vad skönt!

Vad hade jag på mig tillslut då? Jo efter att ha gått igenom garderoben ett par gången så blev det det som jag tänkte från början; ett par beiga vida linnebyxor från Fransa. en vit omlott-kofta från Åhléns, en vit v-ringad tröja som jag har köpt på BC Company. Min svarta skinnkavaj och ett par mörkbruna skor med högt skaft och dragkedjor från Ecco Shape.
Men innan jag kom fram till det så hade jag ett par bruna byxor med dragskor nertill från Only framme och en vit tight tröja från cam, JC. Inga nya kläder något av det utan köpta för 3-5 år sedan. *beslut, beslut*

Idag är jag så sugen på att åka till stan och shoppa! Det är jag väl nästan alltid förstås, men det är värst på lördagar!
Nåja, jag har lovat tösen att vi ska köpa glass idag. kanske blir det lite lördagsgodis också. Det blir nog enda utgifterna idag.
Å andra sidan gick det åt 420:- i gårkväll… (+bussresa 16+16 kr) Det var helt klart värt det!

Usch, jag gillar inte att spara och snåla, det passar inte min personlighet!

°ºº°T°ºº°A°ºº°N°ºº°K°ºº°E°ºº°B°ºº°U°ºº°B°ºº°B°ºº°L°ºº°O°ºº°R°ºº°

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.