Plånböcker…

Eftersom det snackas plånböcker, så får väl jag också göra det lite då… 🙂
Min plånbok är av en sådan modell att den in inrymd i en kalenderpärm. Ungefär som en filofax (men varken skinnpärmen eller bladet är av märket filofax.) Kalenderbladen heter Timing systemkalendrar och har ljusgula blad (ljusare än Filofax) och har en vecka per uppslag med må-to på ena sidan och fre-sön på andra sidan av uppslaget.
Min är i brunt läder och den är inköpt i en väskaffär för kanske 6? år sedan. Först är det plats för kort, sedan kalender, sedan på baksidan är det en dragkedja med plats för sedlar, mynt, fler kort. Jag trivs med den, men ibland är det lite stor och klumpig. Då har jag en miniplånbok utan kalender, som jag har köpt i London. Men den är det sällan jag använder.

Här hittade jag fina plånböcker Baron. Kolla in de här olydliga plånböckerna då. Som i syslöjden…
Jag gillar klassiska plånböcker i brunt läder/skinn. Här hittade jag fler isolen och här carlobolaget.
Här hittade jag en helt annan variant än min, en minimal Smartcaze mest herrmodeller kanske? men den kan nog vara bra när man ska på en utekväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.