Gröna växter

Gröna växter finns det gott om i mitt hem! Ja, jag försöker att hålla dem gröna i alla fall…  Nu för tiden är jag glad om de överlever.  😉
Grön växt
Men förr om åren så var jag riktigt händig med att plantera om och ta skott och prova mig fram med nya sorter. Sedan vi flyttade nu och fick en liten liten täppa så har inspirationen kommit tillbaka. Vi har gjort i ordning en rabatt där vi satte lite olika lökar och fröer. Det blev en salig blandning. Men det har varit jättespännande att se alla blommorna komma fram nu under sommaren. Många överraskningar!
Grön växt2


 

Välkommen till min nya blogg!

[]\[] [] []_ []_ []=|

Nilla
gift, »-(¯`v´¯)-» I love you P
har två barn: dotter-02 och son-04
Jag gillar solsken och goda vänner.
Jag är intresserad av fotografering, scrapbooking, pyssel, inredning, mode, styrketräning, aerobics och gympa,
Jag är nyfiken, vetgirig, barnslig, ytlig, fundersam, enveten, glömsk och fräknig.
.oooO
(….)……Oooo.
.\..(…….(….)
..\_)…….)../
…………(_/


  Nu är jag här och förgyller tillvaron!  

Jag kommer att skriva om Mina barn, Träning, hälsa, mode, skönhet, inredning, växter, film, musik, nyheter, skvaller, recept, scrap, kladd, svammel och små funderingar. men inte så mycket om politik, religion och samhälle (till att börja med i alla fall)
Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.