Affe Effenaff

"-Det har Affe sagt. -Jag hörde av min kompis Affe. -Jag ska fråga Affe den allvetade skräphögen. -Fråga du din kompis Affe, han brukar ju veta allt." 🙂

När jag var nygravid för första gången, så frågade jag min man tusen frågor. Tillslut så tyckte han att det blev lite tjatigt, eftersom han inte visste svaren på allt jag ville veta. Som den "datanörd" han är så letade han upp ett forum åt mig. -Här kan du läsa och fråga om allt du vill veta och lite till! och så loggade han in mig på FöräldraNätet.

Nu har det gått ett par år, maken undrar ibland vad han har ställt till med, för nu kan jag inte vara utan fN eller Allt för föräldrar som det heter nu för tiden. fN/Aff besöker jag dagligen.

För er Affe-polare så kan det säkert bli lite upprepning här på bloggen vad det gäller inlägg och dagboksanteckningar. 😉

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.