Söndag / pizza / strands

Söndag i punktform

Pizza
Mamma var här igår på kvällen. Dottern gjorde pizza åt oss! En pizza bianco. Hon gjorde en sås med crème fraiche, parmesanost, citronzest med mera. Sedan använde vi Liba-bröd. Ungefär som detta receptet. Senare på kvällen blev det ösregn och åska. Dottern fick det på film.

Salladen
I måndags hade jag två vänner över på sallad och fika. Jag gjorde samma sallad som förra veckan. Mysigt att träffas spontant på en vardagskväll!

Strands
Jag har spelat Strands nu två dagar i denna helgen. Det var kul! Eftersom jag klarade av det. Det kan jag rekommendera. Detta var roligare än Connections. Jag brukar även göra Wordle och ibland The Mini-crossword NY Times games. (Dottern och jag har även spelat Draw with friends. Visst har hon ritat en söt Bigfoot? Det är ungefär som Dram Something som vi spelade för ca 12 år sedan. Fast lite drygt.)

Helgen
Sonen har varit hos sin flickvän och på golfbanan. Dottern fick ett par nya jeans på Vero Moda i onsdags och två nya BH på Twilfit. Vi har varit på dans-pass och idag blir det styrka. P och jag spontanköpte en ny toalettstol igår. 🙂

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.