Söndag / Midsommar / dator

Söndag i punktform


Midsommarmat
Dillkokt nypotatis med Klädesholmens matjessill. (Matjessill är en svensk inlagd sill vars speciella smak kommer från att pulveriserat sandelträ och kanel ingår kryddningen.) Gräddfil och gräslök. I år hade jag även picklad rödlök. Den sillbiten som ligger längst bort är med chili och ingefära och heter Abba Asian fusion. Sting i den!

Midsommarafton
Vi bjöd mamma på lunch. Jordgubbar med glass till efterrätt. På kvällen blev det grillat med klyftpotatis, tzatziki, sallad. Vi hade kompisar över och hade spelkväll. Vi var nio personer. Spelen hette Sushi Go, Rackare, Vuxenpoäng och Ultimate Warewolf.

Gnocchi
I måndags hittade dottern ett recept. Jag handlade ingredienser och sonens flickvän var kock! Vi hade gnocchi med kyckling, sparris och ost.

Dator
Jag har köpt mig en ny dator som min man har hjälpt mig med att installera. Det har gått hyfsat bra …jag gillar inte alltid nytt när det gäller teknik.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.