Moodboard mars 2024

Bilder: Hemtex, Kristallrummet, Wyde, Ellos.

Ava handtvål från Hemtex är en nyhet för i år som jag tänkte att jag skulle spana in. * Intentionsarmband grundning från Kristallrummet är både fint i mening och i färger. Förstenat trä, rökkvarts och bronzit. ”Welcome to the present moment. Here. Now. The only moment there ever is.” * Sneakers Arcus black från Wyde footwear är extra bekväma och har gott om plats för tårna. * Fina sängkläderna Duna, påslakan i kammad bomullspercale som ger en sval och krispig känsla. Trådtäthet 300tc. Tryckt med ett sanddynemönster från Mille Notti finns på Ellos.

Dagens låt: Sam Smith, Kim Petras – Unholy

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.