Söndag / gamingstol / mello

Söndag i punktform


Skogen
En promenad på 6 km med min man igår. Och idag ska jag gå på träningspass igen efter ett litet uppehåll. I fredags hade vi vänner över på middag, gratäng med kassler och ananas. Idag var mamma här på gulaschsoppa.

Gamingstol
Det var 6 år sedan som sonen fick sin gaming-stol. Nu är den utslitet och trasig, så han fick en ny i denna veckan. Arozzi heter den nya.

Mello
De som var vakna och snabba röstade i kvalfinalen igår. Det kommer att bli tolv bra låtar i finalen. Jag ska försöka att skriva om hur jag tror att de placerar sig.

Bloggbilder
Min datorskärm är 34 cm på höjden. Bilder som jag har i mina blogg-inlägg är oftast inte högre än 16 cm (och inte bredare än 12 cm). Det känns som lagom proportioner, man vill ju inte behöva scrolla för att se en hel bild.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.