Selfie / tårar / filmer

Bild: Etsy.
 1. Den boken fick mig att gråta:
  The Fault in Our Stars av den amerikanska författaren John Green. Denna minns jag att jag gillade. Jag läser för sällan nu för att komma på några bra förslag. Här kommer istället några tips från Flora.
 2. Den filmen fick mig att gråta:
  Jag gråter väldigt ofta och särskilt när jag tittar på film. En film räknas inte som bra om den inte har fått mig både att skratta och att gråta! Ett exempel är Carl & Ellie Married Life i filmen Up. Det finns så många fler filmer men jag har svårt att minnas. Här hittade jag en lång lista på filmerna som får dig att gråta SR. En TV-serie som alltid får mig att gråta är Barnmorskan i East End.
 3. Den nyheten fick mig att gråta:
  När barn far illa.
 4. Den sporthändelsen fick mig att gråta:
  Jag tittar inte så ofta på sport. Jag tittar dock på Mästarnas Mästare och där är det fint när mästarna tittar tillbaka på ett speciellt betydelsefullt ögonblick i sin karriär.
 5. Den låten fick mig att gråta:
  Jag var och såg musikalen Kristina från Duvemåla. Och när Helen Sjöholm sjunger Du måste finnas! med en sådan inlevelse som hon gör, ja då trillar tårarna. En annan låt som gör mig gråtmild är när Magnus Uggla sjunger Jag och min far. Så har vi Vikingarna som sjunger Den stora dagen.
 6. Den kaffetåren är den bästa:
  När det gäller varma drycker så dricker jag helst örtte! Ibland choklad, allra bäst är det på vintern efter att ha varit utomhus.
  Tack för frågorna Klimakteriehäxan.

5 kommentarer

 1. Vilka bra förslag du har med på film och bok. Vem blir inte illa berörd när barn far illa, det räcker att se en nyhetsrubrik så blir man ledsen. Jag väljer faktiskt bort både böcker och filmer som är för tragiska.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.