Söndag / julgran / slå in julklappar

Söndag i punktform


Julgran
Denna bilden tog jag i fredags. Då var granen så här fin med snö på! Idag är det töväder och snön rasar ner från taket. Den går extra fort för snön att glida av när man har solceller.

Julklappsspelet
Vi hade julfest på jobbet i fredags. Vi blev bjudna på julmat och så var det lekar och så spelade vi julklappsspelet med tvist. Jag gav bort ett minispel Bezzerwizzer bricks med ord och fraser. Jag fick en skärbräda. Jag fick öppna min julklapp med kniv och gaffel. Många glada skratt!

Tjejgänget
Igår kväll var jag ute och åt på restaurang med tjejgänget. Vi bytte julklappar. Jag gav bort en present med bland annat handtvålen Warm Orange, Winter Moment från Meraki. Jag borde köpt en till mig själv också. Doftar gott!

Julklappar
Jag har testat att slå in julklappar enligt detta tipset. lenniamc

Promenad
Jag tog en promenad med min man idag. Det var inte halt att gå. Skönt att komma ut i dagsljuset även om det är mulet. Snart blir det BodyPump release 127.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.