Yoga / hår / choklad

Collage

Hårvård: Coils & Curls Co-Wash schampo och balsam i ett från MariaNila. Hair Conditioner Fennel balsam med fänkål och jojoba från Maria Åkerberg. Be curly curl enhancer lock-kräm från Aveda. Choklad: Bonvita. Divine. LoveChock. Skor: Hallux 1.0 women från Wyde footwear. Kläder: Bordeaux Ribbed Seamless Flare Tights från Aimn. Rose High Waisted Baselayer Pants – 100% Merino Wool från KariTraa. Yogamatta: Premium Metallic Sunset Yoga Mat från Gaiam. Dofter: Body mist chakra från Aveda. Finns i sju doftvarianter. Vilken ska man välja?

Chakra 1 är centrum där vi jordar oss och tar hand om våra grundläggande behov. När rotchakrat är balanserat har man bra energi, en känsla av trygghet och en hälsosam kroppsmedvetenhet.
Chakra 2 är centrum för vitalitet och sensation där vi går bortom våra grundläggande behov till relationer med andra. När njutningschakrat är balanserat har man stabil energi, vakenhet, oblockerade känslor och är kopplad till alla fem sinnena.
Chakra 3 är centrum för motivation där vi sätter våra avsikter och önskningar. När kraftchakrat är balanserat når man mål, är självsäker och har stark motivation och riktning.
Chakra 4 är centrum för sympati, empati och kärlek. När hjärtchakrat är balanserat känner man kärlek och anknytning till sig själv och andra.
Chakra 5 är centrum för kreativitet, självuttryck och kommunikation. När halschakrat är balanserat har man inre tillit, inre tillit och uttrycker lätt sina idéer och tankar.
Chakra 6 är centrum för intuition, fantasi och perception. När intuitionschakrat är balanserat känner man stark intuition, en anknytning till sig själv och mentalt vältränad.
Chakra 7 är centrum för att ansluta till något som är större än en själv, och uttrycka visdom och upplysning. När kronchakrat är balanserat känner man sig stark, ren och har glädje för livet.

  1. Jordad. olibanum, patchouli och vetiver.
  2. Näring. sandelträ, apelsin och pelargon.
  3. Avsikt. lavendel, balsam-gran och citron.
  4. Harmoni. sandelträ, mandarin och palmarosa.
  5. Uttrycksfull. grapefrukt, rosmarin och ylang ylang.
  6. Insikt. petitgrain, apelsin och geranium.
  7. Visdom. olibanum, angelica och elemi.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.