Träningskläder / Linnen

Collage
Bilder: Stronger, Aimn, Röhnisch, Relode.

Kollar runt på träningskläder och myskläder. Nyheter och sommar-rea. En favorit sedan tidigare är Ease Turtleneck från Stronger. Black Ease Ribbed Shorts från Aim’n är snart på väg hem till mig. Arc linne från Röhnisch gillar jag. Ett par av mina bästa tights är Slipstream seamless tights marinblå från Relode.

Linnen är så svårt att hitta. Jag vill inte ha för korta, inte som går upp i halsen, inte för tunna, inte för vida, inte för stora ärmöppningar, inte smala band, inte i bomull. Jag hade velat ha ett som är som en v-ringad ärmlös t-shirt.

Dagens låt: Boomdabash, Annalisa – Tropicana

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.