Söndag / penséer / solsken

Söndag i punktform


Solsken

Denna helgen har jag verkligen kunnat njuta av solen! Vi har gått på promenad, min man och jag, både igår och idag. Vi åt lunch i uterummet igår. Solen hade värmt upp det till över 20 grader mitt på dagen.

Växter
Det vackra vädret fick mig att köpa en skål med penséer och påskliljeknoppar, typ en månad för tidigt… De står i en utekruka under tak vid entrén och verkar klara sig ännu så länge, det var minusgrader i natt. Jag köpte även nya krukväxter att ha inomhus, bland annat en Dr. Westerlund, som jag ska komma ihåg att vattna.

Semla
Vi köpte oss varsin semla igår. Den bästa lyx-sorten. En sådan med riktig mandelmassa, utan aprikoskärnor i. Jag är kräsen och äter hellre få men bra semlor.

Sportlov
Sonen är iväg på litet LAN. De är några skolkompisar som spelar datorspel tillsammans. Hans sista sportlov, studenten i år!

Vädret
Bilden på mig är från den 6 februari. Det var så fin solnedgång på den promenaden. Då var det snö, nu är det barmark. Veckan verkar bjuda på både plus- och minusgrader och både snö och regn blandat.


2 kommentarer

  1. Det var alldeles ljuvligt att få lite sol! Men jag lugnar nog mig lite med penséerna. Jag tog bort utegranen och julutebelysningen idag…

  2. Helgen var ljuvlig med solsken. Imorse när jag åkte hem från jobbet fick jag vårkänslor då det var ljust och jag fick se soluppgång. Jobbig känsla att inse att det är ett par månader kvar till det är riktig vår….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.