Su-Jok akupressur ring / kalla fingrar

Jag var på fot-zonterapi i fredags. Jag köpte med mig en hem en fingerrullare, akupressurring. Den är 27 mm.

”Ökar ditt välbefinnande och cirkulationen i kroppen. Med den här lilla ringen kan du stimulera alla meridianer i fingrarna. På så vis stimuleras kroppens organ, vars meridianer går ut i fingrarna. Du masserar ett finger i taget. För ringen upp- och nedför fingret 30-60 gånger. Sen tar du nästa finger och går på så vis igenom alla dina fingrar. Det känns mycket skönt efteråt, blodcirkulationen ökar. Smärta i leder och stelhet minskar. Bra för kalla fingrar, de blir snabbt varma.” Nålbolaget.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.