Söndag / januari / skör

Söndag i punktform

Skör
Får man tycka lite synd om sig själv? Ja det får man! Det är januari. 🙂 Förväntar vi oss att växter ska blomma året runt? Nej. Det är samma med människor. Vi har just haft Vintersolståndet, den mörkaste tiden på hela året. Snart blir det högvinter och den, normalt sett, kallaste tiden på året. Men just nu så bara regnar det, vilket är trist. Så det är inte konstigt att man känner sig en aning skör.

Helgen
Vi har ätit asiatisk mat med kyckling och stekt ris som P lagade i fredags. Han har även gjort egna majs-tortillas till tacokvällen igår. Säsongens första semla har inköpts. Vi var på en regnig promenad. På tv har jag sett riktigt bra avsnitt av Carina Bergfeldt, På Spåret och Stjärnorna på slottet.

Värme
Ett slags ställdon till varmvattnet, fjärrvärmen, har blivit utbytt hos oss i denna veckan. Så nu blir det jämnare värme på vattnet när man ska duscha.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.