Söndag / rimfrost / snö

Söndag i punktform

Snö
Det var något så ovanligt som snötäckt, minusgrader, klar himmel och solsken på en lördag i december. En önskar att det hade varit julafton 🙂 Jag vaknade vid åtta på morgonen och det var en fin rosa soluppgång och -18 grader.

Julbord
Det blev ett lite enklare julbord detta året med mat som beställdes till jobbet i tisdags. Vi hade kul resten av eftermiddagen med julklappsspel och fika. Luciatåg såg jag bara på tv. Det var jättefint! P var i Göteborg på julbord med sitt jobb i fredags.

Helgen
Jag var på massage i fredags och sedan lunch på stan med mamma. Hon köpte mera garn till att sticka strumpor. På lördagen var jag ute och fotade och sedan en lite ärenden i affärer. Det finns jättegoda saffransbullar på Espresso House! Jag köpte med mig hem till fika. Min vän Anna och hennes dotter kom på eftermiddagen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.