Söndag / Seattle / snö

Söndag i punktform


Seattle
Idag kom P hem igen efter en vecka på konferens i Seattle. De hann med en utflykt till Whidbey Island. På bilden syns Deception Pass Bridge. Flygresan hade mellanlandning på Island, så nu har vi isländskt godis hemma 🙂

Veckan
Jag har varit hemma. Jobbat, tränat, lagat mat, tittat på tv, och tiden har gått här med. Jag har haft världsklockan inställd på Seattle som är nio timmar efter, och så Sydney tio timmar före. Jag har hälsat på hos mamma som stickar strumpor. Det har kommit lite minusgrader och snö denna helgen. Min nya ljuslykta är hobnail från Klimchi.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.