Söndag / Sydney / resa

Söndag i punktform


Sydney
Nu har det gått en vecka sedan dottern åkte iväg till Sydney. Hennes rum är tomt och resväskan har istället hamnat i en studentlägenhet. Hon delar rum med en tjej, och de är totalt åtta i samma lägenhet. En halv hylla i kylen typ. På bilden är hon på Manly Beach. När vi har sensommar så har de senvinter.

Vädret
Det är så perfekt väder nu! Helgen har varit jätteskön. Det ligger på omkring 18 grader mitt på dagen och 8 på natten. Inte särskilt blåsigt eller regnigt. Det är helt enkelt mitt favoritväder; lagom! 🙂 (tillägg: Det går fint att sitta i solen med shorts mitt på dagen.)

Lördagen
Det är många gym som har öppet hus och prova-på denna tiden på året, så även mitt ställe. Jag var på Core-pass och Sh’bam igår. Efter det lunchade jag med mamma och gick i affärer.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.