Tankebubblor 17 år

Bild: Gardarica Etsy.

-What day is it? -It’s today. -My favorite day!

*Välkommen till min blogg. Nu är jag här och förgyller tillvaron!  Jag kommer att skriva om Mina barn, Träning, hälsa, mode, skönhet, inredning, växter, film, musik, nyheter, skvaller, recept, scrap, kladd, svammel och små funderingar. men inte så mycket om politik, religion och samhälle (till att börja med i alla fall)*

Så här skrev jag i mitt allra första blogg-inlägg. Det stämmer ju faktiskt ganska så väl fortfarande. Nu när det har gått sjutton år så har det även blivit lite mera av politik, religion och samhälle 🙂

Dagens låt: Anne-Marie – Birthday

It’s my birthday
I’ma do what I like
I’ma eat what I like
I’ma kiss who I like
It’s my birthday
I’ma do what I like
I’ma wear what I like
I’ma party tonight
Goddamn, it’s my birthday
Everybody love me
Yeah, yeah, yeah
Look at me, give me money
Damn, it’s my birthday
Everybody love me
And I ain’t thinkin’ ’bout you
It’s my birthday
so you better treat me nice

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

4 kommentarer

  1. Grattis i efterskott till bloggen. Så kul att du haft din blogg så länge. Är det på samma adress med? Bloggade sedan 2007 på hannafialotta, sen bytte jag till egen domän i år. Kommer blogga många år till känner jag. Finns ju så mycket att skriva om. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.