Söndag / trädgård / Primetime

Söndag i punktform

Semester
Denna veckan har jag köpt stora fina chokladblommor till utekrukorna vid entrén. Lunchat med mamma på stan och varit i parken och i bokhandeln. Dansat Sh’bam och tränat BodyPump. Haft besök av svärisarna och småkusinerna. Bakat kärleksmums. Fått fräknar på låren.

Trädgårdsarbete
P och jag jobbat fem timmar i trädgården igår. Klippte häcken, gallrade ur paradisbusken, rensade ogräs och sopade rent plattorna. En vända till tippen. Det södra äppelträdet har många äpplen, det andra knappt några. Sedan åkte vi till svärisarna på landet och åt en god middag.

Primetime
Jag brukar spela ett frågesports-quiz på kvällarna 20.00 De har lagt till en ny funktion i sin app; statistik. Så här ser det ut för mig just nu, jag började spela 20 april 2019. Jag har spelat 1323 gånger. Jag har 101 vinster och en total summa på 295,08 kronor. Jag har svarat på 7183 frågor och haft 6014 rätta svar. genomsnitt 4,55.

Söndagar
Söndag för mig är egentid, att inte boka in någonting. Jag vill bara vara hemma och göra ingenting, förbereda inför nästa vecka, sitta lite vid datorn, gå på träningspass och sedan bara slappa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.