Söndag / badat / utflykter

Söndag i punktform

Huseby
Jag har besökt Huseby två gånger denna veckan. Tittat på stolutställning först med mamma och sedan med en kompis. och även varit på en humorfylld promenad-teater. Skandalen på Huseby, i lite seriösare format än teatern, kan ses på SVT play.

Garderober
Denna veckan har P och hans pappa fixat nya garderober i tvättstugan. Så nu har jag mer plats för alla badlakan och även för Ps cykel-kläder. Idag blev det en vända till tippen med gamla garderober med mera.

Sommardagar
Barnen har tillbringat helgen hos sin farmor och farfar. De har lekt med sina kusiner och badat i sjön. Vi hade en jättefin dag igår! Även idag har varit en skön dag. Jag var med och badade i sjön. Det var 23 grader och klart vatten.

Promenader
Vi har varit på sköna promenader P och jag. Det är så fint i naturen! Jag har även varit på BodyPump och Body Balance.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.