Bridgerton och Gossip Girl

Bridgerton.

Nu har jag sett klart på Netflix-serien Bridgerton säsong 1 och 2. (från 2020-) Den är som en 1800-talets Gossip Girl (TV-serie från 2007-2012). I Bridgerton får vi följa en familj med åtta syskon; Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory och Hyacinth. Framför allt får vi följa äldsta dottern i säsong 1 och äldsta sonen i säsong 2. I Gossip Girl handlar det om ett gäng skolkompisar och de läser skvallersidan Gossip Girl på internet. I Bridgerton finns skvallret tryck på papper från en viss Lady Whistledown. Förutom skvaller är såklart handlingen kärlek!

(Ni som sett båda serierna får klicka på denna länken: 10 ways Netflix’s Bridgerton is the same as Gossip Girl WARNING: Contains MAJOR spoilers from season one of Bridgerton and the ending of Gossip Girl. Annars en stor spoiler-varning!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.