Söndag / olvon / snöbollsbuske

Söndag i punktform

Olvon
Som nyutslagna är snöbollsbuskens blommor fräscht limegröna och används ofta i buketter. Det står Viburnum på buketterna. De är så bra på snittblommor på Blomsterlandet. Fint tillsammans med pussmuntulpaner, ranunkel och liljor.

Krukväxt
Dottern valde ut en växt till sitt fönster som heter snittadiantum fragans. Man längtar efter grönska nu. Träden är fortfarande ganska så kala.

Lördagen
Jag var hos mamma och vi åt lunch tillsammans och tittade på gamla foton. Jag tog en skogspromenad. Såg en Pixar-film som heter Luca. Sonen var i simhallen med sin flickvän. Maken och dottern var hos faster med familj. De tittade på kusinens uppvisning i konståkning. De bastade och badade jacuzzi.

Söndagen
Idag blev det lite shopping. Snart ska vi iväg på träningspass.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.