Söndag / Tulpaner / lugn

Söndag i punktform

Tulpaner
Jag fick en bukett tulpaner av min man i fredags. Och tur var väl det, annars hade det blivit ett inlägg utan bilder denna veckan. Det händer inte så mycket. Tristaste veckan på hela året …hittills.

Träning
Om jag ska försöka komma på något kul denna veckan så fick jag underbenen och fötterna masserade i fredags. Det är så bra att inkludera underbenen i massagen! Man blir både avslappnad och pigg. Jag fotade den stora haren som brukar vara i trädgården. Jag tränade ett dubbelpass 30 + 45 minuter med Core-styrka och dans igår. Kvällen framför tv:n.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.