Julen 2021

Detta året firade vi julaftonen hemma hos oss med min mamma och med Ps föräldrar. Vi åt köttbullar, prinskorv, potatisgratäng, krämig blomkål och broccoli-gratäng, sill, sallad med mera. Ett mini-julbord. Sedan blev det tv med Tareq och hans vänner. Mamma stannade även för kvällsmat och så såg vi filmen Sune i fjällen.

Vi åkte till svärisarna på Juldagen. Mamma är också med oss. Barnen får träffa sina kusiner. Det bjöds på stort julbord med mycket god mat. En promenad i solnedgången. Snöänglar och dans kring utegranen. Dags att dela ut julklappar! Jag sitter just nu och skriver på mitt nya tangentbord. Dottern fick bland annat alla sju Harry Potter-böckerna på engelska. Sonen fick datorprylar med mera. Barnen badade bastu och rullade sig i snön. Och spelade monopol med faster och co som de brukar.

På Annandagen bjöd Ps föräldrar på kalkon-middag! Barnen var ute och åkte spark. Mina barn fick också en julklapp som hände på Annandagen. Deras faster och man tog med dem på Escape-room! De hade kul och kom ut med några minuters marginal. Ikväll har jag tränat, som vanligt, det är ju söndag. Och ätit rester. Imorgon blir det sovmorgon. Ljusstaken från Våges är en julklapp från svärisarna. Vilket underbart vinterväder vi har haft hela helgen med solsken, minusgrader och gnistrande, knarrande snö.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.