Söndag / Bodaborg / Gokart

sondag

bada
 

Badat
Jag har badat i tre sjöar denna sommaren. Denna helgen fick jag tillfälle att bada i innanhav, Östersjön. Det var blåsigt och kallt, men lite skönare efter en stund …när man väl kom i! 🙂 Sedan tog det resten av kvällen att få upp värmen igen. Vi har haft en händelserik helg i Blekinge hos Ps syrra med familj.

Bodaborg
Jag har varit på Bodaborg en gång innan. Det var 2010. Den questen med barkaret, McDonalds, finns fortfarande kvar. Jag klarade inte lösa hela denna gången heller… Inte heller Adventure, kom till samma ställe som sist. Resten av questarna var nya för mig. Det fanns mycket roligt! Vi hade 6 timmar på oss. På förmiddagen var det föräldrarna mot barnen. På eftermiddagen var det tjejerna mot killarna. Jag vann dubbelt upp!

Gokart
Jag körde Gokart idag! Kul att ha provat på! men inget jag kommer att göra igen. Vi hade roligt tillsammans. Speciellt papporna och tonåringarna gillade att köra. Överst på prispallen kom Rikard, sedan P och sedan lilleman. Lillkusinen som är 6 år fick också köra en runda, själv med bara han och pappa på banan. Jag har svarta kläder. Dottern har vit tröja. Sonen har rutiga byxor 🙂

Kristianopel
Vi åt en sen lunch i Kristianopel. Jag tog en jättegod fisksoppa på Sött & Salt. Vi promenerade runt lite och så köpte vi glass. Jag har inte varit där innan. Det är jättefint i Kristianopel! Och vädret har varit soligt och skönt idag. På vägen hem stannade vi på ett ställe för att köpa blåbär. Det fanns många tuppar där.

sondag

 
sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.