Söndag / cookiesnittar / brun blus

sondag

garden
 
Jobba
Detta har varit min första jobbvecka efter fyra veckors semester. Jag började med en fyradagarsvecka eftersom har hade bestämt mig för att det är skönast så. Så en ledig fredag alltså. Nu är det redan söndag och i morgon är det dags att stiga upp tidigt igen. Nu börjar även P att jobba. Dotter har semester och sonen börjar skolan på onsdag. Han börjar andra året på gymnasiet.

Cookiesnittar
Jag hittade ett recept! Igår morse bakade jag dem och nu är de redan slut…

Shopping
Dottern och jag köpte kläder igår. Hon en blå rutig skjorta från H&M. Jag tog den sista mönstrade blusen från Saint Tropez på Åhléns. Jättenöjd med den! En gulbrun t-shirt på Jeansbolaget hittade jag också. Jag vill ha in lite mera av dessa färger i min garderob.

Promenad
Dotter och jag, och P en bit, tog en promenad igår. Det var fint men sedan kom det regn! Det regnade ganska så mycket, så när vi kom hem bastade vi. Skönt!

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.