SUP – Stand Up and Paddle

sup
 
”SUP – Stand Up Paddle Boarding – är en vattenbrädsport där man står upp på brädan och paddlar med en enbladig paddel.”

Vi hade så kul igår och det var så fint! Dottern och jag provade att stå upp och paddla för första gången. Det var vi två och instruktören. Vi hade bokat in en nybörjarkurs på 1½ timme där vi gick igenom grunderna. Vi hade nybörjartur med vädret! Det var varmt i vattnet och det var inte särskilt blåsigt. Vi började på knä men kunde ganska så snart ställa oss upp. Det var darrigt i början men gick förvånansvärt snabbt att stå stadigt. Vi klarade till och med av svallvågor utan att ramla. Vi hoppade i och badade ändå, och vi simmade med brädan efter oss. Det var en upplevelse!

Ett tips är att första gången vara med en instuktör, som har brädor av bra kvalitet. Det gjorde att vi lärde oss snabbt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.