Söndag / sol och bad / Magimix

sondag

sol
Semester
Min första semestervecka har varit solig och varm. I torsdags 15/7 cyklade hela familjen till badplatsen. Jag fick en fin bild på min dotter i solnedgången. Imorgon får även min man semester, vi har tre veckor tillsammans. Dottern och jag tränade BodyCombat tillsammans i torsdags också, det var svettigt och så roligt!

Landet
Igår badade hela familjen med farmor och farfar. Simmade runt en god stund bara för att det var skönt. Låg en stund i solen efteråt, med huvudet under hatten 🙂 Vi var också på besök hos deras grannar i byn och fikade tillsammans.

Blender
Min blender Vitaboost från Bosch gick sönder. Det började ryka och det luktade bränt om den i onsdags. Jag köpte den i april 2018. Det är ju bara 3 år sedan! Dåligt att den inte höll längre än så… Nåja, nu har vi köpt en ny vit från Magimix.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.